aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Συγχαρητήρια στα Δ.Σ. ομάδων που εναντιώνονται σε αυτά τα μέτρα»

«Συγχαρητήρια στα Δ.Σ. ομάδων που εναντιώνονται σε αυτά τα μέτρα»

Ανακοίνωση κατά της ταυτοποίησης εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels».

Αναλυτικά:

«Όχι στην ταυτοποίηση, όχι στην κάρτα οπαδού! Ανέκαθεν, μέσα από το πέρασμα του χρόνου, το ποδόσφαιρο αποτελούσε το ποιο λαοφιλές και δημοφιλές άθλημα σε ολόκληρο των πλανήτη έχοντας πάντα συντροφιά τους πιο αγνούς αισθηματίες. Παράλληλα, κάποιοι “καλοπροαίρετα” και χωρίς κάποιο όφελος τους έδωσαν την ρετσινιά των επικίνδυνων φανατικών οπαδών. Αυτούς τους κύριους τους συναντάμε σήμερα, είτε πίσω από τα έδρανα της βουλής, είτε κριμένους σε πανάκριβα αυτοκίνητα που απέκτησαν μέσα από τα έσοδα από τις μίζες που έφαγαν και προσπαθούν να φαν.

Αυτοί λοιπόν έρχονται σήμερα με σκοπό να γεμίσουν περαιτέρω τις τσέπες τους και θέτουν σε ψήφιση το χουντικό νομοσχέδιο της πρόληψης και καταστολής της βίας στα γήπεδα. Με αποτέλεσμα να σφραγίσουν για τα καλά την ταφόπλακα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η εξήγηση για τα πιο πάνω είναι απλή. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ένα κερδοφόρο άθλημα το οποίο τροφοδοτείτε από παγκόσμιες στοιχηματικές εταιρίες, τηλεοπτικά δικαιώματα, και διαφημίσεις. Έτσι, συγκεκριμένα άτομα τα οποία αντλούν τεράστια κέρδη, θέλουν να διαλύσουν ό,τι σθεναρά αντιστέκεται και μπαίνει σφήνα στα βρώμικα τους σχέδια.

Τέλος, η εφαρμογή της κάρτας οπαδού δεν αφορά μόνο την καταστολή και τον εκφοβισμό των μαχόμενων οργανωμένων οπαδών και όσους ασχολούνται με το άθλημα. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει ως μέτρο κοινωνικού και ατομικού έλεγχου προκαλώντας την περιθωριοποίηση της ελευθερίας.

Βία στα γήπεδα είναι οι προαποφασισμένοι αγώνες απ’ τα κοράκια της ΚΟΠ, οι κάμερες παρακολούθησης, οι στρατιές των σεκιουριτάδων, τα βλέμματα των μπάτσων, τα πανύψηλα κιγκλιδώματα, οι μπίζνες των αφεντικών των ομάδων μας και τα πανάκριβα ονομαστικά εισιτήρια.

Με πλήρη επίγνωση των αποφάσεων που πήραμε το 2014, έτσι και τώρα συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ψηλά το κεφάλι.

Υ.Γ.: Περήφανα δηλώνουμε αλληλεγγύη με όλα τα οργανωμένα σύνολα τα οποία θέλουν να δώσουν/ συνεχίζουν να δίνουν αυτό τον αγώνα μαζί μας από το 2014. Καλούμε τον κάθε οπαδό ανεξαίρετος ομάδας να αγκαλιάσει τον σύνδεσμο του.

Υ.Γ. 1: Συγχαρητήρια στα συμβούλια των ομάδων που εναντιώνονται σε αυτά τα μέτρα.

Υ.Γ. 2: Ούτε βήμα πίσω… με αποφασιστικότητα συνεχίζουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα μας.

Υ.Γ. 3: Είμαστε οπαδοί.

Υ.Γ. 4: Τοποθέτηση για τον αγώνα με την Πάφο ακολουθεί…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ