aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥΦΑΕΛ: «Παίχτες λυσσασμένους με ένα και μοναδικό σκοπό»

ΣΥΦΑΕΛ: «Παίχτες λυσσασμένους με ένα και μοναδικό σκοπό»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, ο οποίος αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“ΑΕΛΙΣΤΑ,

Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε όλα τα τμήματα του σωματείου μας να παίρνουν θετικά αποτελέσματα και σημαντικές νίκες και θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους συντελεστές. Τους καλούμε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, οδηγώντας τις ομάδες μας στην κορυφή, κρατώντας έτσι ψηλά την σημαία του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου του νησιού!

Στο ποδόσφαιρο και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν αυτό ακριβώς που ζητάμε από την αρχή της χρονιάς. Έπαιξαν με πάθος, μάτωσαν την ιερή κίτρινη φανέλα και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο μια πανάξια και σπουδαία νίκη! Την ίδια ακριβώς εικόνα θέλουμε να αντικρίσουμε στο γήπεδο και το ερχόμενο Σάββατο. Παίχτες λυσσασμένους με ένα και μοναδικό σκοπό! Να εξαφανίσουν τον αντίπαλο, κατακτώντας ακόμα τρεις βαθμούς που θα ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα την ομάδα μας!

Το Σάββατο η ανατολική πρέπει να σείεται από τον παλμό και τα τραγούδια των χιλιάδων λεόντων που θα την κατακλύσουν, για να σπρώξουμε την Α.Ε.Λ σε ακόμα μια επιτυχία! Ο καναπές και η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ για τον γνήσιο ΑΕΛΙΣΤΑ! Η θέση του είναι στο γήπεδο, εκεί που μεγάλωσε και εκεί που θα ανταμώσουμε το ερχόμενο Σάββατο! Ξεσηκώνουμε τους πάντες και πάλι, κιτρινίζουμε κάθε γωνιά της πόλης, υψώνουμε τα λάβαρα ψηλά και πάμε όλοι μαζί να κατακτήσουμε την νίκη! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Αυτή την Παρασκευή το σκηνικό μεταφέρεται στο οίκημα μας στο Ζακάκι εκεί όπου θα κάνουμε το απαραίτητο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι. Δίνουμε ραντεβού ΟΛΟΙ οι λέοντες για ακόμα ένα ξέφρενο ακροΑΕΛΙΣΤΙΚΟ πάρτυ, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε.

Το Σάββατο όπως και την περασμένη βδομάδα μαζευόμαστε στο Άλφαμέγα Καψάλου και η ώρα 18:00 ξεκινά η μεγαλειώδεις ΠΟΡΕΙΑ με προορισμό την ιστορική ανατολική εξέδρα του Τσιρείου! Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, με την κίτρινη φανέλα για ασπίδα, πάμε να πάρουμε άλλη μια μεγάλη νίκη σε όλα τα επίπεδα!

-Ζήτω η Α.Ε.Λ και κάθετι μοναδικό στο κόσμο αυτό!

-Καλύτερα μια αγέλη λεόντων παρά ένα τσούρμο πρόβατα!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ