aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥΦΑΕΛ: «Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου...»

ΣΥΦΑΕΛ: «Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου…»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΦΑΕΛ, με την οποία αναφέρεται στον αποκλεισμό από την Αούστια, αλλά και στο Fan Day.

Αναλυτικά:

«Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,

Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμένοι από την ΚΟΠ και από την άλλη απεσταλμένοι της ουεφα λειτουργούν αυθαίρετα με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Η ομάδα μας όμως έδειξε ότι ασυζητητί άξιζε το θετικό αποτέλεσμα που θα την έστελνε στον επόμενο γύρο και δεν δίστασε να δει στα μάτια τον αντίπαλο των 25 εκατομμυρίων.

Συγχαρητήρια στα λιοντάρια που έτριξαν τα δόντια τους για 90 λεπτά και άδικα τους έκλεψαν την πρόκριση. Στηρίζουμε την προσπάθεια τους και απαιτούμε να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου ώστε να εκπληρώσουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που αρμόζουν στο μεγαλείο της ΑΕΛ.

Το αλητολίμανο πρέπει να αφήσει πίσω του το τελευταίο παιχνίδι και να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και τη σημαία στα ουράνια για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Έτσι αλήτικα όπως μάθαμε εδώ και τόσα χρόνια στην ΑΕΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΛΕΜΕΣΟ.

Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να βρεθούν την Πέμπτη, 10/8/2017 στις 20:00 στο προαύλιο του κλειστού μας γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης για το καθιερωμένο Fan Day. Όλοι μαζί ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά πιο δυνατοί από ποτέ και να δείξουμε σε όποιον σταθεί εμπόδιο ότι δεν υπολογίζουμε κανένα. Ακόμη, θα στηθεί ομάδα από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, η οποία θα εγγράφει μέλη για τη νέα σεζόν και για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας όπως επίσης και για τον κίτρινο οδηγό.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο περιστατικό με τη γελοία σύλληψη οπαδού μας για δήθεν βία στα γήπεδα. Ο οπαδός μας έπεσε θύμα στο βρώμικο σύστημα που προσπαθούν να πλασάρουν ως τη λύση του προβλήματος της βίας. Ο τραυματίας ΑΕΛΙΣΤΑΣ καταδικάστηκε σε 3 χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα, 3 χρόνια μακριά από την ΑΕΛΑΡΑ.

Μετά τη ‘‘δικαιοσύνη’’ που έλαμψε σε αυτό τον τόπο στην υπόθεση του Αιμίλιου Ιωάννου πήρε και θα πάρουν σειρά ακόμη πολλά περιστατικά που θα βολέψουν τους κουστουμάτους του συστήματος, οι οποίοι θα καλύψουν την ανικανότητα τους φορτώνοντας ανύπαρκτες κατηγορίες σε ανυπεράσπιστους πολίτες και ταΐζοντας κουτόχορτο την κοινή γνώμη.

Υ.Γ1: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ2: UEFA MAFIA
Υ.Γ3: ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ