aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥΦΑΕΛ: «Ακόμα ένα έγκλημα από τη μαφία του μοντέρνου ποδοσφαίρου»

ΣΥΦΑΕΛ: «Ακόμα ένα έγκλημα από τη μαφία του μοντέρνου ποδοσφαίρου»

Mε ανάρτησή του στην επίσημή του σελίδα στo Facebook, o ΣΥΦΑΕΛ αναφέρεται στη χθεσινή σφαγιαστική διαιτησία στον αγώνα με την Αούστρια.

Αναλυτικά: «Ακόμα ένα έγκλημα έζησε χθες βράδυ στο πετσί του ο ΑΕΛίστας από τη μαφία του μοντέρνου ποδοσφαίρου, αυτού του ποδοσφαίρου που πολεμά με μανία τους οργανωμένους ανά το παγκόσμιο, αυτού του ποδοσφαίρου που επιβάλλει τη νίκη για αυτούς που έχουν με το μέρος τους το στοίχημα και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Ο ΑΕΛίστας δεν θα λυγίσει, θα συνεχίσουμε το δικό μας δύσκολο, ένδοξο και μοναχικό δρόμο που συνειδητά επιλέξαμε, αυτό που προστάζουν οι αρχές του κοινωνικού φαινομένου που ονομάζεται ΑΕΛ. Με κολασμένα πέταλα, πάθος και φανατίλλα για την ιδέα που γεννηθήκαμε να υπηρετούμε πρώτιστα για αυτά που πρεσβεύει.

Γιατί για όσους ξέχασαν, η ΑΕΛ ενώνει και συσπειρώνει εκείνους που επέλεξαν να ζήσουν τη ζωή τους αντισυμβατικά, αντικομφορμιστικά, αντιστασιακά και αντιεξουσιαστικά. Εκείνους που απηυδούν με τα κατά συνθήκη ψεύδη, εκείνους που επαναστατούν με τους βολεμένους κι αυτούς που δεν ίδρωσαν ποτέ στη ζωή τους. Η ΑΕΛ ενώνει και συσπειρώνει εκείνους που εισέπραξαν παραπάνω χαστούκια παρά χάδια απ’ τη ζωή και νιώθουν αδικημένοι. Η ΑΕΛ, ακόμη, ενώνει και συσπειρώνει όλους αυτούς που νιώθουν και κατατάσσουν εαυτόν εκτός του συστήματος. Αυτούς που νιώθουν και δεν είναι μέρος του κατεστημένου.

Για αυτό λοιπόν, ψηλά τα λάβαρα και συνεχίζουμε με μέτωπο καθαρό για την επίτευξη των στόχων που δεν πρέπει να είναι άλλοι από την κορυφή σε όλα τα αθλήματα. Για τα παιδιά μας, για τα ιδανικά μας, για τη Λεμεσό, για τα αδέρφια μας ψηλά στον ουρανό. ΑΕΛ και ας ζούμε άβολα οι άλλοι όπως βαδίζουν και εμείς ανάποδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ