aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυχνό φαινόμενο οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ

Συχνό φαινόμενο οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία με τους τραυματισμούς τριών ποδοσφαιριστών της. Και οι τρεις αλλαγές του Ιδιάκεθ ήταν αναγκαστικές και σίγουρα αυτό επηρέασε τα πλάνα του.

Ο Λαμπάν είχε ενοχλήσεις στο πόδι μετά από πάτημα αντιπάλου, ο Τρουγιόλς φαίνεται να έχει υποστεί τράβηγμα και ο Καταλά είχε ενοχλήσεις στη μέση. Όλοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να μην τους χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και ακολουθούν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Πάντως, οι τραυματισμοί είναι συχνό φαινόμενο στη λαρνακιώτικη ομάδα.

Χθες το πρωί έγινε προπόνηση, ενώ όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών απείχαν, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη για να αρχίσουν  την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ, ο οποίος θα είναι και κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ