aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμπληρώνεται σήμερα η οκτάδα της προημιτελικής φάσης

Συμπληρώνεται σήμερα η οκτάδα της προημιτελικής φάσης

Διεξάγονται σήμερα οι δύο τελευταίοι αγώνες της φάσης των «16» του EURO 2016. Στις 19:00 η Ιταλία θα αγωνιστεί με την Ισπανία ενώ στις 22:00 η Αγγλία θα αγωνιστεί με την Ισλανδία. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθοδούν από το ΡΙΚ.

Από τους δύο σημερινούς αγώνες, θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες που θα περάσουν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Στη φάση αυτή προκρίθηκαν χθες η διοργανώτρια Γαλλία μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ιρλανδίας, η Γερμανία που νίκησε με 3-0 τη Σλοβακία και το Βέλγιο που επιβλήθηκε με 4-0 της Ουγγαρίας.

Πολωνία, Πορτογαλία και Ουαλία είχαν ήδη προκριθεί στην τελική οκτάδα το Σάββατο και έχουν προκύψει και τα πρώτα ζευγάρια της επόμενης φάσης. Το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει την Ουαλία και η Πολωνία την Πορτογαλία. Να θυμίσουμε πως Βέλγιο και Ουαλία συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο στην προκριματική φάση του  EURO 2016 μαζί με την Εθνική Κύπρου.

Η νικήτρια του αγώνα Ιταλία – Ισπανία θα παίξει με τη Γερμανία και η νικήτρια του αγώνα Αγγλία – Ισλανδία θα αγωνιστεί με τη Γαλλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ