aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυ.Φ.ΑΕΛ: «Ξυπνάμε, μαζευόμαστε και μαζικά πάμε να κερδίσουμε»

Συ.Φ.ΑΕΛ: «Ξυπνάμε, μαζευόμαστε και μαζικά πάμε να κερδίσουμε»

To προσωρινό Δ.Σ. του Συ.Φ.ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει για την εκλογική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

«Η ψεσινή απόφαση που πάρθηκε, μετά από τη συγκέντρωση των μελών του Συ.Φ.ΑΕΛ ήταν, ο ορισμός εκλογικής συνέλευσης την Τρίτη 28 Μαρτίου, 7.30 η ώρα στο οίκημα μας, στον εναέριο. Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά του Συ.Φ.ΑΕΛ, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την ώρα έναρξης της συνέλευσης την καθορισμένη ημερομηνία.

Απο τη συγκέντρωση των μελών βγήκε επίσης, ομόφωνα, η απόφαση όπως, τη Δευτέρα και ώρα 5.30 το απόγευμα θα ξεκινήσουμε μαζικά για Λευκωσία απο την έξοδο της Παρεκκλησιάς. Καλούμε όλους τους αελίστες να δώσουν το παρόν τους και σαν μια γροθιά να πορευτούμε προς εκεί που θα αγωνιστεί η ομάδα μας. Κανείς δεν περισσεύει. Αξιοσημείωτο της συγκέντρωσης ήταν και η παρουσία, στη συγκέντρωση, μελών του παραιτηθέντος συμβουλίου. Η ομάδα, μας χρειάζεται όλους και παρόλες τις δυσκολίες πρέπει να βρεθούμε στο πλευρό της, με αποφασιστηκότητα και πάθος για να πετύχουμε το καλύτερο. Ξυπνάμε, μαζευόμαστε και μαζικά πάμε να κερδίσουμε.

Παραμονή του αγώνα, θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση στο οίκημα του Συ.Φ.ΑΕΛ στον εναέριο. Καλούνται όλοι οι οργανωμένοι και όχι μόνο όπως βρίσκονται εκεί. Σούβλες και ποτά και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα. Ο ΑΕΛίστας συνεχίζει… Ο ΑΕΛίστας βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλάι της ομάδας του. Όλοι μαζί. Εκ ομάδας προσωρινής διοίκησης Συ.Φ.ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ