aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυ.Φ.ΑΕΛ: To νέο πάρτι και το κάλεσμα για κατάργηση της Κάρτας Οπαδού

Συ.Φ.ΑΕΛ: To νέο πάρτι και το κάλεσμα για κατάργηση της Κάρτας Οπαδού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ σχετικά με το νέο πάρτι που διοργανώνει, ενώ αναφέρεται και στην καταστατική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/6) η ώρα 19:30. Επίσης καλούν τα σωματεία σε δύο εβδομάδες να ζητήσουν ξεκάθαρα την κατάργηση του νόμου

Αναλυτικά:

«Την Παρασκευή το απόγευμα καλούμε τον κόσμο σε μια ακροΑΕΛίστικη σύναξη λεόντων στη σπηλιά μας στον Εναέριο με φαγοπότι. Συνεχίζουμε ασταμάτητα για 30 τόσα χρόνια να δονούμε την πόλη μας στους παλμούς της Θύρας 3 και να γράφουμε ιστορία. Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε στον κάθε ΑΕΛίστα να απολαύσει το 3ήμερο του κατακλυσμού και να κιτρινίσει τις παραλίες της πόλης και όλης της Κύπρου.

Υ.Γ.: Όλοι οι λέοντες να ετοιμάζονται για την 30η…

Υ.Γ.1: Σε 2 εβδομάδες στη βουλή καλούνται όλα τα σωματεία και ειδικά αυτά που διαθέτουν κόσμο να ζητήσουν ξεκάθαρα την κατάργηση του νόμου. Αυτοί που πυροδοτούν τη βία βρίσκονται στα έδρανα και στις σκοτεινές αίθουσες, όχι στις κερκίδες. Αν θέλετε κόσμο στο γήπεδο – κατάργηση η μόνη λύση, αλλιώς θα είστε οι ηθικοί αυτουργοί του ολοκληρωτικού κλεισίματος του αθλητισμού.

Υ.Γ.2: Καταστατική Συνέλευση μελών την ερχόμενη Τετάρτη η ώρα 19:30 στο οίκημα μας, σχετικά με το νέο περί σωματείων νόμο.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΠΕΣΜΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ