aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυ.Φ.ΑΕΛ: «Το λιοντάρι αν δεν το σκοτώσεις…»

Συ.Φ.ΑΕΛ: «Το λιοντάρι αν δεν το σκοτώσεις…»

Μετά από τη συγκέντρωση των μελών του Συ.Φ.ΑΕΛ, στο οίκημα του συνδέσμου, αποφασίστηκε όπως δημιουργηθεί ομάδα προσωρινής διοίκησης του Συ.Φ.ΑΕΛ μέχρι τον ορισμό εκλογικής συνέλευσης σε κατοπινό στάδιο.

Αναλυτικά: «Η συζήτηση περί των τελευταίων γεγονότων και εξελίξεων που αφορούν τόσο την ΑΕΛ όσο και τον Συ.Φ.ΑΕΛ και με γνώμονα μόνο το παρών συμφέρον όλων των κομματιών που απαρτίζουν την ιδέα που όλοι αγαπάμε, πάρθηκε η απόφαση από τα παρόντα μέλη, όπως ο κάθε ΑΕΛίστας συνεχίσει το καθήκον του.

Και καθήκον όσων αγαπούν την ΑΕΛ δεν είναι άλλο από την παρουσία τους δίπλα στην ομάδα μας. Όπως πάντα. Το Σάββατο η ΑΕΛάρα μας χρειάζεται. Ο ΑΕΛίστας θα είναι εκεί. Η αποχή είναι ασορτί με τους άλλους. Δεν έχει σχέση με εμάς. Αυτό προστάζει η ιστορία μας.

Οι φουρτούνες διαχρονικά, που βίωσε η ΑΕΛ ήταν πολλές και μεγάλες.  Ανεξαρτήτου προβλημάτων και γεγονότων, ο ΑΕΛίστας ήταν ΠΑΝΤΑ δίπλα στην ομάδα του.  Αυτό καλούμαστε και τώρα να πράξουμε ο καθένας μας. Το Σάββατο η παρουσία ΟΛΩΝ μας στην ανατολική του Τσιρείου κρίνεται επιβεβλημένη. Παρασκευή δίνουμε βροντερότατο παρών στο οίκημα του Συ.Φ.ΑΕΛ στο Ζακάκι. Συγκέντρωση νίκης.

Επίσης την Παρασκευή στο “Σπύρος Κυπριανού”, η φουτσαλική μας ομάδα δίνει σημαντικό αγώνα και η παρουσία του κόσμου μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την έκβαση του αποτελέσματος, αλλά και του πρωταθλήματος. Το λιοντάρι αν δεν το σκοτώσεις… να το φοβάσαι. Εκ ομάδας προσωρινής διοίκησης Συ.Φ.ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ