aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Σε μια αληθινή Δημοκρατία...»

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Σε μια αληθινή Δημοκρατία…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, μέσω τις οποίας γνωστοποιεί λεπτομέρειες για τις επόμενες εκδηλώσεις του κόσμου, ενώ για ακόμη μία φορά, «ρίχνουν βέλη» για το θέμα της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Μετά τις αρχικές εκδηλώσεις στον κυκλικό κόμβο, στην επίσημη φιέστα, τις φουκούδες, τις ΑΕΛίστικες συνάξεις σε κάθε γωνιά της Λεμεσού, δίνουμε συνέχεια αυτή την εβδομάδα με το δικό μας μοναδικό τρόπο. Σήμερα Τρίτη από τις 19:30 το Yellow Pride Café στο “Νίκος Σολομωνίδης” διοργανώνει για τον κόσμο της ΑΕΛ μεγάλο πάρτι με φαγοπότι αφιερωμένο στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Την Παρασκευή 31/5 η ώρα 20:00 θα εμφανιστεί ζωντανά στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ η ζΑΕΛιζόμενη Ρεμπέτικη Κομπανία ΖΡΚ σε μια μοναδική παράσταση ειδικά για τους πανηγυρισμούς. Η μεγάλη πορεία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου. Η ώρα 18:00 κατακλύζουμε τον Εναέριο με ότι μεταφορικό μέσο διαθέτει ο κάθε ένας για μια τρελοπορεία μέσα στην πόλη μας όπως μόνο ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ξέρει.

Σε ένα άλλο θέμα, η ομάδα μας θέτει σε κυκλοφορία από την ερχόμενη εβδομάδα το εισιτήριο διαρκείας “Αντί-Κάρτα” για όλους του ΑΕΛΙΣΤΕΣ που μαζικά απέχουν από τα γήπεδα εξαιτίας του τρομονόμου. Το εισιτήριο είναι υπό τη μορφή εισφοράς 100 ευρώ σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά αλλά απέχουν από τα γήπεδα. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στηρίζει αυτή την κίνηση και καλεί τα μέλη του και όλο τον κόσμο της ΑΕΛ να αγκαλιάσει δυναμικά τη συγκεκριμένη κατηγορία ως μια κίνηση βοήθειας προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και διαμαρτυρίας προς τους νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου.

Είναι καιρός και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι οι οποίοι απέχουν από τα γήπεδα, αν έχουν τη θέληση και τη δύναμη, να ξεκαθαρίσουν με τις ομάδες τους την κατάσταση και να ζητήσουν όλες οι ομάδες με λαϊκή βάση δυναμικά την κατάργηση της κάρτας οπαδού. Η τροποποίηση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τέχνασμα της κυβέρνησης και προσωπικά του Ιωνά να φορτώσουν τα σωματεία με τις δικές τους ευθύνες για την αποτυχία του μέτρου.

Υ.Γ.: Έγιναν τόσες δημοσκοπήσεις για το επίμαχο θέμα του τρομονόμου και όλες δείχνουν ότι η πλειοψηφία του κόσμου διαφωνεί με το τρομονόμο και ζητά την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της κάρτας. Σε μια αληθινή Δημοκρατία η απόφαση αυτή θα γινόταν σεβαστή και θα εφαρμοζόταν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ