aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Προκλήσεις και αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την αστυνομία»

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Προκλήσεις και αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την αστυνομία»

Mακροσκελή ανακοίνωσε εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ, με την οποία αναφέρεται στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Περήφανε ΑΕΛίστα,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρωτεύουσας και κέρδισε κατά κράτος την μάχη της εξέδρας, παρά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ΑΕΛίστες που ακολούθησαν τις οδηγίες του Συ.Φ.ΑΕΛ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και κυρίως για την υπομονή που επέδειξαν κατά την είσοδο των οπαδών μας στο γήπεδο, παρά τις προκλήσεις και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την αστυνομία!

Όσον αφορά στην εμφάνιση της ομάδας μας έχουμε να πούμε το εξής: Εμείς ως ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δηλώσαμε από την αρχή της φετινής χρονιάς την αμέριστη στήριξη μας στην ομάδα και ιδιαίτερα στη πορεία της χρονιάς η στήριξη αυτή εκδηλώθηκε ακόμη πιο έντονα, όποτε η ομάδα είτε λόγω αποτελεσμάτων είτε λόγω άλλων εξωγενών παραγόντων αντιμετωπιζόταν με δυσπιστία από την πλατιά μάζα των οπαδών μας.

Αυτή μας την απόφαση δεν πρόκειται να την αλλάξουμε τώρα, αλλά παράλληλα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους! Εμφανίσεις και αποτελέσματα σαν το προχθεσινό δεν πρόκειται για κανένα λόγο να γίνουν ξανά αποδεκτά από κανένα! Απαιτούμε από τους αρμόδιους να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους και να αντιστρέψουν την όλη κατάσταση από το αμέσως επόμενο μας παιχνίδι, αυτό  του ερχόμενου Σαββάτου, όπου θέλουμε να δούμε στο γήπεδο την ΑΕΛ που γουστάρει να βλέπει ο κάθε ΑΕΛίστας!

Η απογοήτευση και ο εφησυχασμός λοιπόν απαγορεύονται αυστηρώς! Ξεσηκώνουμε τους πάντες και πάλι και πάμε ακόμα πιο δυνατά να τους δείξουμε τι εστί Λεμεσιανός και ΑΕΛίστας! Με πάθος και ψυχή χιλίων λεόντων πάμε να κάνουμε ξανά κατάληψη στην πρωτεύουσα και να φέρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό!

Την Παρασκευή στις 20:00 καλούμε σε μαζική συγκέντρωση όλους τους λέοντες στο Συ.Φ.ΑΕΛ στο Ζακάκι, όπου θα ακολουθήσει ακόμη ένα τρελό ακροΑΕΛίστικο πάρτι με σκοπό το απαραίτητο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι!

Το Σάββατο ο Συ.Φ.ΑΕΛ οργανώνει μεγάλη πορεία με μοτόρες και αυτοκίνητα, η οποία θα ξεκινήσει η ώρα 15:00 από την έξοδο της Παρεκκλησιάς. Καλούμε τους απανταχού λέοντες να δώσουν το παρόν τους για ακόμη μια φορά στην μεγαλειώδη πορεία του Συ.Φ.ΑΕΛ και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των οργανωτών για την μαζική μετάβαση μας στο γήπεδο!

-Ό,τι είχα στη ζωή, ΑΕΛάρα μου για σένα το χω δώσει…

Υ.Γ.: Εισιτήρια για το παιχνίδι και στα δύο οικήματα του Συ.Φ.ΑΕΛ.

Υ.Γ. 2: Όλοι με την κίτρινη φανέλα!

Σy.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ