aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Η λύση δεν θα έρθει ουρανοκατέβατη»

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Η λύση δεν θα έρθει ουρανοκατέβατη»

Με αφορμή τις διοικητικές εξελίξεις μετά απόφαση του Ανδρέα Σοφοκλέους για αποχώρηση από την προεδρία της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι οποίες ακόμα δεν έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα, επιβάλλεται ο κόσμος της ΑΕΛ να αντλήσει δύναμη μέσα από την ιστορία, να συσπειρωθεί και να αφυπνιστεί. Είναι η ώρα που τα πολλά λόγια δεν χρησιμεύουν πουθενά, είναι η ώρα που ο Κίτρινος Λαός καλείται να δείξει ξανά τη δύναμη του όπως και στο παρελθόν. Η λύση δεν θα έρθει ουρανοκατέβατη, αλλά θα είναι προϊόν συλλογικότητας και ενεργής προσπάθειας όπως γίνεται από το 1930.

Αναμένουμε τις ενέργειες και τη Γενική Συνέλευση που θα καλέσει το Δ.Σ του σωματείου ώστε να καθοδηγηθεί ο κόσμος. Ταυτόχρονα καλούμε ξανά τα μέλη μας και όλο τον κόσμο της ΑΕΛ να στηρίξει άμεσα το σωματείο με την αγορά «ΑΝΤΙ- ΚΑΡΤΑΣ». Μακριά από αλληλοκατηγορίες, αρνητισμό και απάθεια με αίσθημα ευθύνης να δούμε συλλογικά την επόμενη μέρα.

Μην περιμένεις τους άλλους να γράψουν την Ιστορία- Γίνε κομμάτι της.

30 Χρόνια ΣΥ.Φ.ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ