aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυ.Φ.ΑΕΛ: «Η απουσία μας εξαιτίας της κοροϊδίας δεν θα πλήξει την ομάδα μας»

Συ.Φ.ΑΕΛ: «Η απουσία μας εξαιτίας της κοροϊδίας δεν θα πλήξει την ομάδα μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ μέσω της οποίας τονίζει πως παρά την αποχή του από τους αγώνες λόγω της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου, θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της Λεμεσού γι’ αυτό και στη τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα με την Ανόρθωση οι οργανωμένοι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων θα δώσουν το παρών τους ώστε να εμψυχώσουν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά:

«Αρχίζει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το οποίο αναμένεται να είναι συνέχεια της περσινής υποβαθμισμένης διοργάνωσης. Την ίδια ώρα που κάποιοι παραπλανούν με ψευτονούμερα για κάρτες οπαδού που εκδίδουν ευκαιριακοί “φίλαθλοι” που εμφανίζονται μια φορά το χρόνο στις επιτυχίες, ο κυπριακός αθλητισμός θα υποφέρει καθημερινά για ακόμα μια φορά από τα άδεια καθίσματα.

Η απουσία από τις κερκίδες εξαιτίας της κοροϊδίας και της καταπάτησης των δικαιωμάτων των φιλάθλων σε καμιά περίπτωση δεν έχει σκοπό να πλήξει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι μάγκικα τιμούν μέχρι στιγμής τον κύκλο με τα 3 ιερά γράμματα. Για αυτό καλούμε σύσσωμο τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών το Σάββατο η ώρα 18:30 στο βοηθητικό του Τσιρείου για την τελευταία προπόνηση. Με ασταμάτητη φωνή και τη γροθιά υψωμένη δίνουμε το έναυσμα με το δικό μας ακροΑΕΛίστικο τρόπο, για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η εκλογική συνέλευση του συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί οριστικά την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 19:30 για να συζητήσουμε με τα μέλη μας τις εξελίξεις και τις επόμενες μας κινήσεις σε όλα τα θέματα. Κανένας οπαδός όμηρος στα χέρια του Κράτους – Λευτεριά στον αθλητισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ