aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ. ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ ανήκει στον κόσμο της»

ΣΥ.Φ. ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ ανήκει στον κόσμο της»

Ανακοίνωσε εξέδωσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ στην οποία αναφέρθηκαν σε διάφορα ζητήματα του σωματίου και παράλληλα έκαναν κάλεσμα στον κόσμο για το καλαθοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΥ.Φ. ΑΕΛ: «Στα του σωματείου θέλουμε να τονίσουμε ότι ο σύνδεσμος δουλεύει αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να βρει τις κατάλληλες λύσεις. Η βοήθεια και οι ιδέες του κάθε Αελίστα είναι ευπρόσδεκτες και όποιος θέλει και έχει να προτείνει πράγματα μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία με άτομα του συμβουλίου. Η ΑΕΛ ανήκει στον κόσμο της και αυτή η προσπάθεια ανασύνταξης της είναι υπόθεση όλων μας και δεν αφορά αποκλειστικά τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, αλλά ολόκληρο τον κίτρινο λαό. Λεπτομέρειες σχετικά με τα θέματα του σωματείου θα δοθούν στη Γενική Συνέλευση του συνδέσμου.

Κλείνοντας, καλούμε τον Κίτρινο Λαό να κατακλύσει την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 19:30 το Νίκος Σολομωνίδης για να σπρώξει την αντρική καλαθοσφαιρική ομάδα στην πρώτη νίκη των ημιτελικών του πρωταθλήματος. Όλοι μαζί ανταμώνουμε στο αγαπημένο μας κλουβί για μια μαγική, εκκωφαντική ατμόσφαιρα από τα παλιά. Η βασίλισσα πρέπει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια εκεί που ανήκει.

ΥΓ. Όχι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ