aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Χωρίσατε τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα»

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Χωρίσατε τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα»

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί την διοίκηση της ομάδας του να βρει λύσεις που θα αλλάξουν την κατάσταση στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν του στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛίστα που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Οι ευθύνες πολλές και βαραίνουν τους πάντες. Και τον πρόεδρο και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές! Όλοι εσείς έχετε αναλάβει ένα έργο το οποίο έχετε υποχρέωση απέναντι στο σωματείο και τον κόσμο να ολοκληρώσετε! Η προσωπολατρία και οι εγωκεντρισμοί δεν έχουν πλέον θέση στην Α.Ε.Λ αφού με την στάση σας καταφέρατε να χωρίσετε τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα με τραγικό αποτέλεσμα την μαζική απομάκρυνση της πλατιάς μάζας του κόσμου μας από το γήπεδο!

Ο μεγάλος κόσμος της Α.Ε.Λ κουράστηκε με αυτή την κατάσταση και η υπομονή του άρχισε να εξαντλείται. Σεβαστείτε την ένδοξη ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και επιτέλους σταματήστε να παίζεται με την υπομονή του ΑΕΛίστα! Κανένα τρόπαιο και καμιά διάκριση δεν σας δίνει το ακαταλόγιστο. Ο κόσμος με μπροστάρη το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην ιδέα που ονομάζεται Αθλητική Ένωση Λεμεσού! Δώσαμε άπειρες μάχες και με την παρουσία μας σε όλα ανεξαιρέτως τα γήπεδα, γράψαμε τη δική μας ιστορία, διατηρώντας ψηλά το ηθικό και την περηφάνια του ΑΕΛίστα.

Δώστε ένα τέλος σε όλα αυτά, βγείτε μπροστά και βρείτε τις λύσεις που θα αλλάξουν την κατάσταση! Η ιστορία λέει πως μπορείτε να το κάνετε άρα κι εμείς δεν βλέπουμε το λόγο για το αντίθετο!

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κάνουμε ένα γενικό κάλεσμα στο τεράστιο κόσμο της ομάδας μας να έρθει στο γήπεδο και να κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία του τώρα στα δύσκολα. Η Α.Ε.Λ δεν ανήκει σε κανένα! Και την Α.Ε.Λ δεν πρόκειται να την προστατέψει κανένας άλλος παρά μόνο ο παθολογικά άρρωστος ΑΕΛίστας! Άλλωστε ο ΑΕΛίστας ήταν αυτός που στεκόταν πάντοτε ασπίδα στο σωματείο και αυτός είναι που τώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια του και να δώσει την απαραίτητη ώθηση για να λυθούν όλα τα προβλήματα.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στην Ανατολική, όπου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρει η ομάδα μας στο τέλος να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς! Ενδεχόμενη απώλεια θα είναι καταστροφική και δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ