aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣβάινσταϊγκερ: «Αν ο Πογκμπά θέλει να φύγει, μην τον σταματήσετε»

Σβάινσταϊγκερ: «Αν ο Πογκμπά θέλει να φύγει, μην τον σταματήσετε»

Υπέρ της αποχώρησης του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τάσσεται ο άλλοτε συμπαίκτης του στους «κόκκινους διαβόλους», Μπάστιαν Σβαϊνστάγκερ, από τη στιγμή που ο Γάλλος σταρ παρουσιάζει τάσεις φυγής.

Ο 34χρονος νυν παίκτης της Chicago Fire στο MLS συνυπήρξε με τον Πογκμπά στη δεύτερη και τελευταία σεζόν του στο Μάντσεστερ τη σεζον 2016-2017 και προέτρεψε τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να μη σταθούν εμπόδιο στην αποχώρηση του από το κλαμπ.

«Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει από το σύλλογο, δεν πρέπει να τον σταματάς. Χρειάζεσαι παίκτες που να είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα και να ενδιαφέρονται γι αυτήν, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να επιβιώσεις στο κορυφαίο επίπεδο και να έχεις επιτυχίες», δήλωσε ο Γερμανός πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου σε συνέντευξη του στο BBC Sport, ενώ στάθηκε και σε αυτό που θα έκανε ευτυχισμένο αγωνιστικά τον 25χρονο Γάλλο μέσο:

«Ο Πολ είναι εξαιρετικός παίκτης, απλά ψάχνει μια ομάδα όπου θα μπορεί να παίζει το ίδιο στυλ παιχνιδιού με αυτό στην εθνική Γαλλίας. Αν του δώσουν αυτό το είδος ομάδας γύρω του, θα ήταν χαρούμενος στην Γιουνάιτεντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ