aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σβάινι»: «Η Γιουνάιτεντ η τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη»!

«Σβάινι»: «Η Γιουνάιτεντ η τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη»!

Επιτέλους μίλησε! Όχι ότι έβγαλε καμιά… σούπερ είδηση για το μέλλον της καριέρας του, αλλά από το τίποτα… Ο Μπαστιάν Σβάινστάιγκερ επεσήμανε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας!

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα προβάλλεται με το… ενάμιση πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ», πήρε θέση και με μήνυμά του στο Twitter ουσιαστικά διέψευσε τις φήμες ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην Ευρώπη. Σέβομαι τις άλλες ομάδες, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να με κάνει να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου. Εγώ θα είμαι έτοιμος, εάν με χρειαστεί η ομάδα.

Αυτό μόνο μπορώ να πω για την τωρινή κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την τρομερή τους στήριξη αυτές τις εβδομάδες», τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ