aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSurvivor: Ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφει!

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφει!

Επιτέλους! Μετά από αρκετές μέρες αναμονής, το παλικάρι της Κύπρου, ο Μάριος Πρίαμος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ήδη προετοιμάζεται για την επιστροφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τρελός Κύπριος είναι καλά στην υγεία του και ήδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, περπατάει, προπονεί το σώμα του και ετοιμάζεται για… δυναμικό come back!

Μάλιστα, στην official page του Marios Priamos Ioannides γίνεται ένας πανικός από τις θαυμάστριες του Τρελού Κύπριου, για να μάθουν όλα τα τελευταία νέα γύρω από την επιστροφή του στο Survivor!

Να σημειωθεί, πως ανακοίνωση μέσω του φαν κλαμπ του, ήρθε πριν από λίγο όπου επιβεβαιώνει πως ο αγαπημένος παίχτης ήδη άρχισε να προπονείται και είναι σε πολύ καλή ψυχολογία.

Πάντως, με το καλό που επιστρέψει πίσω στην Κύπρο, όπως είπαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ο Μάριος θα αναλάβει ο ίδιος την σελίδα του και στο inbox της σελίδας υπάρχει αυτοματοποιημένο μήνυμα που εξηγεί πως μόνο ίδιος θα διαβάσει τα μηνύματα και φυσικά θα απαντήσει σε αυτά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ