aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτρούνα: «Υψηλότεροι στόχοι από πέρυσι»»

Στρούνα: «Υψηλότεροι στόχοι από πέρυσι»»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, παραχώρησε ο Σλοβένος αμυντικός, Αντράζ Στρούνα, ο οποίος αναφέρθηκε για την προετοιμασία, η οποία διεξάγεται αυτή την περίοδο στη Βουλγαρία, για το πρώτο φιλικό αγώνα που δόθηκε με αντίπαλο την Μπερόε, τα πρώτα παιχνίδια που ακολουθούν με την Λάτσι, όπως επίσης και για το κόσμο της Ανόρθωσης.

Για το πως βλέπει την προετοιμασία μέχρι στιγμής:
«Μέχρι στιγμής η προετοιμασία είναι αρκετά σκληρή και δύσκολη, ιδιαίτερα οι προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Αγρό. Παρ’ όλα αυτά, όσο φτάνουμε στο τέλος της, έχει ξεκινήσει να γίνεται κάπως πιο εύκολη σε σχέση με τα αρχικά στάδια. Τη δεδομένη στιγμή δουλεύουμε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι, εκεί που χρειάζεται να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο».

Για το ότι βρίσκεται στην ομάδα από το ξεκίνημα σε σχέση με πέρσι και το πόσο εύκολο ή δύσκολο θεωρεί πως είναι να πετύχουμε τους στόχους μας:
«Μιλώντας για τον εαυτό μου, θεωρώ πως είναι πολύ καλό που βρίσκομαι στην ομάδα από την αρχή, ακολουθώντας ολόκληρο το στάδιο της προετοιμασίας, καθώς με αυτό τον τρόπο υπάρχει η άνεση να μάθουμε καλύτερα τους συμπαίκτες μας αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Είμαι αρκετά αισιόδοξος όσο αφορά την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την νέα σεζόν και είναι υψηλότεροι από την περσινή, αφού δουλεύουμε καθημερινά αρκετά σκληρά για να καταφέρουμε να τους πετύχουμε».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε το φιλικό με την Μπερόε και τι θεωρεί πως δίνουν τα φιλικά παιχνίδια:
«Αντιμετωπίσαμε την Μπερόε στο πρώτο μας φιλικό, μένοντας στο 1-1. Το σημαντικό για εμένα είναι μέσα από τα φιλικά να αφομοιώσουμε την τακτική του προπονητή, να μάθουμε καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου και σίγουρα να βελτιώσουμε τα σημεία εκείνα που βλέπουμε ή θεωρούμε πως χρίζουν βελτίωσης. Είμαι βέβαιος πως όσο περνούν τα παιχνίδια αλλά και στο επόμενο φιλικό θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι αφού θα βελτιώσουμε αυτά που δεν μας άρεσαν από το προηγούμενο αγώνα».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το σημείο που κάνει την ομάδα μας να ξεχωρίζει:
«Θεωρώ πως αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως είμαστε όλοι ένα, παλεύουμε σαν ομάδα και είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο. Αυτό το κομμάτι είναι αυτό που μας κρατά ενωμένους και δυνατούς για να μπορούμε να προχωρούμε και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Για το τι χρειάζεται να κάνει η Ανόρθωση για να προκριθεί απέναντι στη Λάτσι:
«Είναι πολύ απλό, χρειάζεται να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις για να το καταφέρουμε και βλέποντας και τους συμπαίκτες μου πόσο πολύ το θέλουν, με κάνει αισιόδοξο πως με την απαραίτητη σοβαρότητα μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και αναμένουν με αγωνία τα πρώτα παιχνίδια».

Για τον κόσμο:
«Όπως ο κόσμος έχει βάλει ψηλά τον πήχη, το ίδιο ισχύει και για εμάς τους ποδοσφαιριστές όσο αφορά τη νέα σεζόν. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και θεωρώ πως μόνο παραμένοντας ενωμένοι και μαζί μπορούμε να τους πετύχουμε, καθώς έτσι είμαστε πιο δυνατοί».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη κάμερα της επίσημης Ανόρθωσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ