aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτροφή σε Ντάιερ η Γιουνάιτεντ!

Στροφή σε Ντάιερ η Γιουνάιτεντ!

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να πείσει την Τότεναμ να της παραχωρήσει τον Έρικ Ντάιερ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με την Τσέλσι για την αγορά του Νεμάνια Μάτιτς. Πληροφορίες της «Telegraph» αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα περιμένουν πρώτα να τελειώσει υπόθεση του Ρομέλου Λουκάκου και ακολούθως να επιδιώξουν την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Οι συζητήσεις για την απόκτηση του χαφ της Τσέλσι δεν είχαν θετική κατάληξη και άπαντες γνωρίζουν πως το έδαφος- ιδίως τώρα που η Γιουνάιτεντ πάει να της… κλέψει και τον Λουκάκου- δεν είναι καθόλου πρόσφορο! Αναγκαστικά, λοιπόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο στρέφεται στον αμέσως επόμενο της σχετικής λίστας που δεν είναι άλλος από τον Ντάιερ! Πρόσφατα οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν την πρότασή τους για τον Άγγλο διεθνή να απορρίπτεται από την Τότεναμ, όμως αυτό δεν τους πτόησε.

Οι πληροφορίες του εν λόγω Μέσου αναφέρουν ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων παραμένουν σε συζητήσεις και αναζητούν την κατάλληλη «φόρμουλα» για να προχωρήσει η μεταγραφή. Πάντως, από πλευράς Λονδρέζων αυτό που έχει ξεκαθαριστεί είναι πως ο Ντάιερ δεν πρόκειται να πωληθεί για λιγότερες από 50 εκατομμύρια λίρες, ποσό που αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ δύσκολα θα προσφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ