aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτρέπελ: «Ίσως γράψω βιβλίο για όσα πέρασα στην Κύπρο»

Στρέπελ: «Ίσως γράψω βιβλίο για όσα πέρασα στην Κύπρο»

Για τα προβλήματα στις πληρωμές και την αφαίρεση εννέα βαθμών με το πολύκροτο θέμα Ουζόχο αναφέρεται ολλανδικό δημοσίευμα για την δύσκολη σεζόν που πέρασε στην Κύπρο ο Γιούρχεν Στρέπελ. Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα μπορούσε να γράψει βιβλίο για όλα όσα πέρασε στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης μίλησε και για το μέλλον του επισημαίνοντας πως μπορεί να επιστρέψει στην Ολλανδία ή να μείνει στο εξωτερικό.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Γνωρίζεις από πριν για κάποια πράγματα, δεν είναι όπως στην Ολλανδία πρέπει να παλέψεις για να πάρεις τον μισθό σου. Δεν πληρώνεσαι κάθε 25η του μηνός».

Στην συνέχεια μίλησε για καλά λόγια για την εμπειρία του στην Κύπρο: «Ήταν καλή εμπειρία στην Κύπρο. Μου αρέσει η κουλτούρα των ανθρώπων που ζουν εδώ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του τονίζοντας: «Θα δούμε τα θα γίνει, δεν γνωρίζω ακόμη. Μπορεί να επιστρέψω στην Ολλανδία ή να μείνω στο εξωτερικό και τα δύο είναι υπαρκτά σενάρια. Αυτή η περιπέτεια στην Κύπρο ήταν διαφορετική και χαίρομαι που το έκανα. Μια μέρα ίσως γράψω βιβλίο για όσα πέρασα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ