aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτρέφεται σε Μαρτίνεζ η Νάπολι

Στρέφεται σε Μαρτίνεζ η Νάπολι

Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τζουάντζου με την επιλογή του να μετακομίσει στην Κίνα να αποδεικνύεται καταστροφική.

Ο 30χρονος, που για χάρη του ο κινέζικος σύλλογος δαπάνησε 42 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχει δικαιώσει τους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του πελάτη του να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με την Νάπολι να φαντάζει η πιο ιδανική επιλογή, αφού και ο παίκτης μπορεί να αναγεννηθεί και η Νάπολι να βρει ένα αξιόλογο αντικαταστάτη μέχρι την επιστροφή του Μίλικ.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει ο πρώην παίκτης της Πόρτο να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τα 12 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ετησίως να αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για τους «παρτενοπέι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ