aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτρέφεται σε Λίντελοφ η Μπαρτσελόνα

Στρέφεται σε Λίντελοφ η Μπαρτσελόνα

Ύστερα από το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ματέις ντε Λιχτ, ο οποίος φαίνεται ότι καταλήγει στη Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα στρέφει το ενδιαφέρον της στον Βίκτορ Λίντελοφ για να καλύψει τo πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Μundo Deportivo», η καταλανική ομάδα θα προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να αποκτήσει τον Σουηδό στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άλλωστε, αυτό είχε κάνει και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά οι Άγγλοι είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά να συζητήσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο πώλησης του 25χρονου αμυντικού.

«Ο Λίντελοφ βρίσκεται σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά το εάν αφήσει τη Γιουνάιτεντ, εξαρτάται αποκλειστικά από τον αγγλικό σύλλογο», δήλωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χασάν Τσετινκάγια, χωρίς να θέλει να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Για την ώρα, ο Λίντελοφ βρίσκεται από την Κυριακή στην Αυστραλία με την αποστολή των «κόκκινων διαβόλων», όπου και πραγματοποιεί τουρ η ομάδα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ