aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτραβό… ποδαρικό για την Έβερτον

Στραβό… ποδαρικό για την Έβερτον

Πατατράκ με το καλημέρα και ποδαρικό με το… αριστερό για την Έβερτον που γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της από την ανεβασμένη Γουέστ Χαμ του Μόγες.

Με την ήττα τους στο πρώτο ματς του 2021 τα «ζαχαρωτά» του Αντσελότι, έχασαν έδαφος να πλησιάσουν την κορυφή. Ανώτερα τα «σφυριά», έκλεψαν τη νίκη στο 85’, βάζοντας τέλος στο σερί των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος η Έβερτον τα βρήκε σκούρα κόντρα στην αρκετά μαζεμένη πλέον ομάδα του Μόγιες. Όχι μόνο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τα «ζαχαρωτά», αλλά κινδύνεψαν κιόλας σε μια ανύποπτη φάση στο 31’ με τον Κρέσγουελ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δοκάρι.

Η Έβερτον δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς των περιοχή των «σφυριών» και για να το πετύχει έστω και μία φορά χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Η πρώτη και μοναδική στιγμή που απείλησε η ομάδα του Αντσελότι καταγράφηκε στο 45’ με τον Μπερνάρντ να πιάνει ένα δυνατό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, αλλά ο Ράντολφ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος καταγράφηκαν λιγοστές ευκαιρίες, αλλά η Γουέστ Χαμ έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς «έκλεψε» τη νίκη και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο. Στο 85’ ο Κρέσγουελ έκανε κάτι σαν σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε απ’ όλου και έφτασε στον Σούτσεκ που από κοντά νίκησε τον Πίκφορντ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/1
Έβερτον-Γουέστ Χαμ 0-1
(85′ Σούτσεκ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα (22:00)

Σάββατο 2/1
Τότεναμ-Λιντς (14:30)
Κρίσταλ Πάλας-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)
Μπράιτον-Γουλβς (19:30)
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (22:00)

Κυριακή 3/1
Μπέρνλι-Φούλαμ (14:00)

Νιούκαστλ-Λέστερ (16:15)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 4/1
Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ