aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Περίπατος πριν από τη Μπάγερν (vid)

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Περίπατος πριν από τη Μπάγερν (vid)

Η απόδραση από το χιονισμένο Μόναχο με σκορ πρόκρισης τής τόνωσε την αυτοπεποίθηση και αντέστρεψε το μομέντουμ. Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε στην άκρη τα στραβοπατήματα εντός συνόρων και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Λιλ, που την είχε ρίξει από την κορυφή και πέρασε σαν «σίφουνας» από το Στρασβούργο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ώστε να «κλειδώσει» το τρίποντο. Με μπροστάρη τον Μπαπέ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 16’ (21 γκολ, πρώτος σκόρερ), οι Παριζιάνοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και επένδυσαν στο προβάδισμά τους, φτάνοντας σε δύο ακόμη γκολ πριν από την ανάπαυλα (27’ Σαράμπια, 45’ Κεν από ασίστ Μπαπέ). Η αλλαγή του Νάβας στο ημίχρονο, με τον Ρίκο να τον αντικαθιστά κάτω από τα γκολπόστ, παραξένεψε, καθώς ο Κοσταρικανός δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και το πιθανότερο είναι ότι ο Αργεντίνος coach τού έδωσε ένα έξτρα 45λεπτο ξεκούρασης ενόψει της ρεβάνς με τη Μπάγερν.

Το τελικό σκορ γράφτηκε από τον Παρέδες στο 79’, με τον Σαχί να μειώνει ενδιάμεσα για τους γηπεδούχους (63’). Πλέον, η Παρί εστιάζει στο ματς απέναντι στους Βαυαρούς, την ώρα που η διαφορά του -3 από τους Λιλουά παραμένει, 6 στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Νάβας (46’ Νάβας), Κέρερ, Ντανίλο, Κιμπεμπέ, Μπάκερ, Παρέδες, Ερέρα (89’ Σίμονς), Σαράμπια, Ραφίνια (74’ Γκέιγ), Μπαπέ (90’ Ναγκέρα), Κεν (75’ Ντράξλερ).


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ