aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους ομίλους από τώρα η Σίτι... (αποτελέσματα πλέι-οφ Champions League)

Στους ομίλους από τώρα η Σίτι… (αποτελέσματα πλέι-οφ Champions League)

Το… καθήκον της έκανε απλά η Μάντσεστερ Σίτι στο Βουκουρέστι απέναντι στη Στεάουα. Από το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πολίτες» επικράτησαν 5-0. Αστόχησε σε δύο πέναλτι, όμως πέτυχε χατ-τρικ ο Αγουέρο! Πάλι ο Καμπαγέρο κάτω απ’ τα δοκάρια, όλα δείχνουν φινάλε για τον Χαρτ…

Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο Σέρχιο Αγουέρο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησαν από κοντά 500 φίλοι της Σίτι (η ομάδα επέστρεψε τα … 2.500 από τα 3.000 εισιτήρια που πήρε για το εκτός έδρας ματς), το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει διαστάσεις και να είναι κάτι περισσότερο από διαδικαστικός ο χαρακτήρας της ρεβάνς.

Αρχικά, στο 9ο λεπτό, ο Αργεντινός επιθετικός της ομάδας του Γκουαρντιόλα είδε τον Νίτα να βγαίνει νικητής στην εκτέλεση πέναλτι και να κρατάει το «μηδέν», ενώ, λίγο αργότερα, ο Νολίτο πέτυχε το πρώτο δοκάρι για τους «πολίτες» στο ματς.

Από προσπάθεια του εξαιρετικού, απόψε, Ραχίμ Στέρλινγκ, στο 13′, ο Σίλβα με εύκολο πλασέ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 20′ νέα εκτέλεση πέναλτι του Αγουέρο (το κέρδισε ο Κολάροφ), όμως, η μπάλα έπειτα από πρόσκρουση στο δοκάρι, έφυγε ψηλά.

Η κυριαρχία της Σίτι συνεχίστηκε, στο 40′ ήρθε το τρίτο δοκάρι από τον Κολάροφ που λίγο έλειψε να στείλει στα δίχτυα μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο, στο 41′, ο Αγουέρο πήρε το αίμα του πίσω και από ασίστ του Στέρλινγκ έγραψε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Νολίτο άνοιξε λογαριασμό για φέτος με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αφού, με ωραία συνεργασία με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 49′, πέρασε και τον Νίτα για να γράψει το 3-0 για τη Σίτι, που πλέον έδινε διαστάσεις θριάμβου στο παιχνίδι. Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο πρώην άσος της Θέλτα πέτυχε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού και ο Αγουέρο έφτασε κοντά σε ακόμα ένα γκολ, μόνο για να δει τη μπάλα να … χτυπάει μια από τις κάμερες πίσω από την εστία της Στεάουα.

Το γήπεδο είχε… κατηφορίσει, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν σταματούσαν και στο 79ο λεπτό, ο Αγουέρο χρίστηκε ξανά σκόρερ, ξεχνώντας τις αποτυχίες του από το σημείο του πέναλτι. Άλλαξε πάσες με τη μία με τον Νολίτο κι όταν ήρθε η ώρα, έκανε αμέσως το δεξί σουτ για το 4-0, ενώ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ με το 5-0 στο 89′.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα για τα πλέι οφς του Champions League:

Άγιαξ – Ροστόφ 1-1 (38′ Κλάασεν (πεν.) / 13′ Νομπόα)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Ζάλτσμπουργκ 1-1 (76′ (πεν.) Ρογκ / 59′ Λαζάρο)

Γιουνγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ 1-3 (56′ Σουλεϊμάνι / 11′, 69′ Ράφαελ, 67′ Χαν)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ