aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «δυνατούς» η Ομόνοια

Στους «δυνατούς» η Ομόνοια

Στους δυνατούς μέχρι τον 3ο προκριματικό από ψες η Ομόνοια, με την οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com να αναφέρει ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του omonoianews.com:

“Στους δυνατούς μέχρι τον 3ο προκριματικό από ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα αποτελέσματα της ΑΕΚ και της Ντάτσια ήταν ευνοϊκά για την ομάδα μας αφού οι δυο προαναφερθείσες ομάδες που έχουν χαμηλότερη βαθμολογία από εμάς, θα συμμετέχουν τελικά στο Europa League αντί των ισχυρότερων μας ΠΑΟΚ (ή Παναθηναϊκού) και Σέριφ Τιρασπόλ. Με λίγη τύχη, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να έχει βατές κληρώσεις μέχρι τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Θα είναι βέβαια βατές, αν είναι η ίδια έτοιμη.

Πολύ περισσότερο μας ενδιαφέρει αυτό παρά το όνομα του αντιπάλου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ψάχνουμε ακόμα προπονητή και παίκτες, οπότε δεν δικαιούμαστε να μιλήσουμε για εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις. Είναι η δική μας ετοιμότητα που θα τις καθορίσει ως τέτοιες. Και κόντρα στην Μπρόντμπι δυνατοί είμαστε και λόγω ελλιπούς προγραμματισμού αλλά και ατομικών λαθών εντός του παιχνιδιού, γνωρίσαμε άδοξο αποκλεισμό που μας στοίχειωνε όλη τη χρονιά.

Αν φτάσει μέχρι τον 3ο προκριματικό η ΟΜΟΝΟΙΑ, πλέον έχει καλές πιθανότητες να συναντήσει βατό αντίπαλο. Υπάρχουν και αντίπαλοι του δικού μας μεγέθους που μόνο εύκολη λεία δεν θα αποτελέσουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι σε ποια κατάσταση θα βρεθούμε εμείς. Στον 1ο προκριματικό ο Νταμπίζας το ξεκαθάρισε, θα είμαστε έτοιμοι σε ικανοποιητικό βαθμό αλλά όχι στο 100%. Μέχρι τον 2ο που είναι 15 μέρες αργότερα, πρέπει και το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο και η ομάδα να έχει την απαιτούμενη ομοιογένεια για να κυνηγήσει τους στόχους της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ