aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «8» του Κυπέλλου χωρίς να... ιδρώσει η Μίλαν

Στους «8» του Κυπέλλου χωρίς να… ιδρώσει η Μίλαν

Καθόλου δύσκολο δεν αποδείχτηκε το έργο της Μίλαν, η οποία επικρατώντας 3-0 εντός έδρας της ΣΠΑΛ, «τσέκαρε» το εισιτήριό της για τους «8» του ιταλικού Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τορίνο.

Σε μία αναμέτρηση, στην οποία ντεμπούταρε με τη φανέλα των «ροσονέρι» ο Σίμον Κιάερ, την ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έμεινε στον πάγκο.

Στα του ματς, αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο ισορροπημένο (αφού οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους), οι «ροσονέρι» πέτυχαν σε αυτό τα δύο από τα τρία τέρματά τους.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Πιόντεκ, ο οποίος στο 45΄«μεταμορφώθηκε» σε δημιουργό και έδωσε την ασίστ στον Καστιγέχο. Με τον 24χρονο εξτρέμ να γράφει το 2-0 με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής .

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Είχε, όμως, μία γκολάρα. Ο Ερνάντες με ένα δυνατό μακρινό διαγώνιο σουτ στο 67′, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις του ματς υπήρξε και μία μικροένταση, αφού ο διαιτητής -με τη χρήση του VAR- δεν έδωσε πέναλτι στη ΣΠΑΛ, η οποία διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Πακετά. Έτσι, ο αγώνας τελείωσε 3-0, με τη Μίλαν να πανηγυρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ