aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «8» με γκολάρα του Σάντσες η Χιλή (video)

Στους «8» με γκολάρα του Σάντσες η Χιλή (video)

Με ένα ασύλληπτο σουτ ο Αλέξις Σάντσες έδωσε την πρόκριση στη Χιλή στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, καθώς η ομάδα του επικράτησε με σκορ 2-1 του Εκουαδόρ στη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι Χιλιανοί μπήκαν με όρεξη από την αρχή της αναμέτρησης και στο 8ο λεπτό, ο Φουενσαλίδα πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 με ευθύβολο σουτ στη γωνία του Ντομίνγκες. Η ομάδα του Εκουαδόρ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26’, καθώς ευστόχησε ο Βαλένσια στο πέναλτι που κέρδισε ο Καράμπα από τον Αρίας.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου είχαμε μία περίεργη φάση, αφού ο Αρίας βγήκε να μαρκάρει τον αντίπαλό του και τον χτύπησε εκτός περιοχής, με τον διαιτητή να τιμωρεί με κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, τα πάντα ξεκαθάρισαν στο 51’, όταν ο Σάντσες με τρομερό σουτ έκανε το 2-1 και στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια αξιομνημόνευτη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ