aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας Χετάφε και Βαλένθια

Στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας Χετάφε και Βαλένθια

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα η Χετάφε υποδέχτηκε την Κόρντομπα στο «Alfonso Perez» και ουσιαστικά… καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο μέρος. Την αρχή έκανε ο Φρανσίσκο Πορτίγιο στο 18ο λεπτό με τον Άνχελ με πέναλτι να διαμορφώνει το 2-0, που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους (49′) ο Ιμπάνεθ έκανε το 3-0, με τον Άνχελ να σημειώνει χατ τρικ μέσα σε δύο λεπτά (78′ – 80′) ενώ οι φιλοξενούμενοι απλά είχαν μειώσει σε 3-1 με γκολ του Αρτίλες στο 70′. Έτσι η ομάδα του Χοσέ Μπορδάλας, πήρε εύκολα την πρόκριση στους «16».

Βαλένθια – Έμπρο 1-0
Στο άλλο παιχνίδι του Κυπέλλου Ισπανίας που διεξαγόταν εκείνη την ώρα, η Βαλένθια με αρκετές αλλαγές πήρε τη νίκη απέναντι στην Έμπρο και στο δεύτερο παιχνίδι των «32».

Ο Μιτσί Μπατσουαγί ήταν ο σκόρερ για τις «Νυχτερίδες» του Μαρθελίνιο στο 59ο λεπτό μετά από ασίστ του Λατόρε. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της, με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ