aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «16» του Copa Italia Σαμπντόρια, Μπολόνια και Μπενεβέντο

Στους «16» του Copa Italia Σαμπντόρια, Μπολόνια και Μπενεβέντο

Τρία παιχνίδια για τον τέταρτο γύρο του ιταλικού Κυπέλλου είχε η σημερινή ημέρα. Μπενεβέντο, Μπολόνια και Σαμπντόρια κέρδισαν τα τρία πρώτα «εισιτήρια», ενώ αύριο (05/12) και μεθαύριο (06/12) θα γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης.

Με τους άλλους πέντε νικητές να περνούν στη φάση των «16», εκεί όπου θα συναντήσουν τις Μίλαν, Νάπολι, Λάτσιο, Ίντερ, Φιορεντίνα, Ρόμα, Γιουβέντους και Αταλάντα. Ήτοι τις οκτώ πρώτες της περυσινής Serie A, που έχουν περάσει απευθείας.

«Χρυσή αλλαγή» ο Μπαντινέλι
Σε ένα ματς με δύο, μόλις, «καθαρές» ευκαιρίες, η Μπενεβέντο κέρδισε με 1-0 την Τσιταντέλα και θα συναντήσει στο δρόμο της, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, την Ίντερ, στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Το… χρυσό τέρμα πέτυχε ο Φίλιπο Μπαντινέλι, στο 77’ κι ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι ση θέση του Μάρκο Κουτσουρούγιο, 19 λεπτά νωρίτερα…

Μια ομάδα… μόνος του ο Ορσολίνι
Με δύο γκολ και μια ασίστ, ο Ρικάρντο Ορσολίνι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτηση της Μπολόνια επί της Κροτόνε με 3-0. Αποτέλεσμα το οποίο έφερε τους Καλαβρέζους στην επόμενη φάση, όπου θα αναμετρηθούν με την Γιουβέντους. Ο Ορσολίνι τα έκανε… όλα! Άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό, με βολέ με το αριστερό, «έφτιαξε» το 2-0 για τον Ντιέγκο Φαλτσινέλι, είχε και… δοκάρι, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 67’, με το σουτ του να βρίσκει σε αντίπαλο προτού καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα!

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Μπενεβέντο-Τσιταντέλα 1-0
(77’ Μπαντινέλι)

Μπολόνια-Κροτόνε 3-0
(40’, 67’ Ορσολίνι, 56’ Φαλτσινέλι)

Σαμπντόρια-ΣΠΑΛ 2-1
(45’ Ντεφρέλ, 82’ Κοβάντσκι-34’ Φλοκάρι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ