aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτοπ της Γουέστ Χαμ στη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Στοπ της Γουέστ Χαμ στη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Η Premier League των εκπλήξεων! Για τρίτη φορά σε πέντε φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρνει να κερδίσει και συνεχίζει να χάνει βαθμούς και έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, η Γουέστ Χαμ… φρέναρε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του Καταλανού τεχνικού από τη στιγμή που βρίσκεται στον πάγκο των «σίτιζενς».

Στα του ματς, στα γενέθλεια του Γουέιν Ρούνεϊ, ο Μιχαήλ Αντόνιο φρόντισε να… μιμηθεί την γκολάρα που είχε βάλει ο πρώην σπουδαίος παίκτης της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι και να δώσει προβάδισμα στην Γούεστ Χαμ μόλις στο 18ο λεπτό. Προβάδισμα που κατάφεραν να διατηρήσουν τα «σφυριά» μέχρι την ανάπαυλα, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League να δείχνει πως όταν λείπει ο Ντε Μπρόινε (σσ. ήταν ανέτοιμος και ξεκίνησε από τον πάγκο) έχει πρόβλημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου στη δημιουργία.

Ο Πεπ έριξε τον Φόντεν λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο ματς και αυτός στα… καπάκια (5’1) έφερε το σκορ στα ίσα για την Σίτι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα αλλά και ένα «μπουστάρισμα» στη Σίτι για να το φέρει τούμπα. Παρόλα αυτά, η Σίτι έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Φαμπιάνσκι αλλά πρέπει να τα βάζει και με την ατυχία-αστοχία της που της στέρησε δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα!


Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:

Παρασκευή 23/10
Άστον Βίλα-Λιντς 0-3 (55′, 67′, 75′ Μπάμφορντ)

Σάββατο 24/10
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (18′ Αντόνιο / 51′ Φόντεν)
Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (19:30)
Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)

Κυριακή 25/10
Σαουθάμπτον-Έβερτον (16:00)
Γουλβς-Νιούκαστλ (18:30)
Άρσεναλ-Λέστερ (21:15)

Δευτέρα 26/10
Μπράιτον-Γουέστ Μπρομ (19:30)
Μπέρνλι-Τότεναμ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ