aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαStop για την Ρόμα στην Φλωρεντία (vid)

Stop για την Ρόμα στην Φλωρεντία (vid)

Με τον Φλορέντσι… μοιραίο και ωραίο, η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Φιορεντίνα και είναι στο -2 από την 4άδα με ματς περισσότερο.

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που είχαν από 15 βαθμούς και που μάχονται για τις ευρωπαϊκές θέσεις, Φιορεντίνα και Ρόμα τα μοιράστηκαν όλα χωρίς καμία να καταφέρει να περάσει έστω προσωρινά στην πρώτη 4άδα.

Οι Viola άνοιξαν στο σκορ στο 32′ όταν ύστερα από τραγικό λάθος με κακό γύρισμα του Ουντέρ, ο Σιμεόνε έφυγε μόνος με τον Ολσεν, ο Σουηδός keeper βρήκε με το πρόσωπο το πόδι του Αργεντινού και ο Μπάντι έδειξε τη βούλα. Ο Βερετού νίκησε τον Ολσεν από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0. Στο 35′ η Ρόμα είχε δοκάρι όταν μετά το φάουλ του Λορέντζο Πελεγκρίνι ο Μιλένκοβιτς με κεφαλιά παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Φιορεντίνα βρήκε πιο πολλούς χώρους και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 59′ αλλά η επιλογή του Κιέζα δεν αποδείχθηκε σωστή, για να ισοφαρίσει τελικά η Ρόμα στο 85′ όταν ύστερα από κακή απομάκρυνση του Λαφόντ στη σέντρα του Κολάροβ ο Φλορέντσι με βολέ με το αριστερό βρήκε τη γωνία γράφοντας το 1-1 και χαρίζοντας στους Giallorossi έναν βαθμό.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Βίτορ Ούγκο, Μπιράγκι, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Βερετού, Μπενάσι (73′ Νταμπό), Ζέρσον, Μιραλάς (53′ Φερνάντες), Σιμεόνε (78′ Πιάτσα), Κιέζα.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάσιο, Ζεσούς, Ν’ Ζονζί, Φλορέντσι, Λορέντζο Πελεγκρίνι, Ουντέρ (74′ Σικ), Τζανιόλο (67′ Κριστάντε), Ελ Σαραουί (55′ Κλάιφερτ), Τζέκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ