aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον «τοίχο» ο Λέβι, αλλά…

Στον «τοίχο» ο Λέβι, αλλά…

Κατήφεια και απογοήτευση επικρατεί στην Ανόρθωση την επόμενη μέρα του εφιαλτικού αποκλεισμού από τη Λάτσι Αλβανίας. Η επιστροφή της «Κυρίας» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σημαδεύτηκε από άλλον έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό ξυπνώντας «φαντάσματα» τύπου Πέτροβατς, Ντίλα Γκόρι, Ραμποτνίσκι και Γκέφλε.

Η Ανόρθωση «εγκλημάτησε» στην Αλβανία. Έπαιξε με τη «φωτιά» προσπαθώντας να διαφυλάξει το 0-0 που θα της έδινε την πρόκριση και στο τέλος «κάηκε» από έναν αντίπαλο κατά πολύ ασθενέστερό της. Η «Κυρία» δέχθηκε σφαλιάρα με αντίκτυπο τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό. Έγιναν ανοίγματα στο οικονομικό με τις μετεγγραφές Ντιουρίς και Λαβόρδε με την ελπίδα διάκρισης στην Ευρώπη.

Οι μόλις 215 χιλιάδες ευρώ που θα πάρει από την ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ δεν φτάνουν ούτε καν για τον μισθό του Λαβόρδε. Οι ευθύνες του αποκλεισμού βαραίνουν τον Ρόνι Λέβι και τους  ποδοσφαιριστές. Ο Ισραηλινός δέχεται τα περισσότερα «πυρά» για τη διαχείριση του αγώνα (και όχι άδικα), αλλά δεν μπορεί να είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε για το λεωφορείο ο Λέβι, η αντίδραση Παντελή

Απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου της Λάτσι δεν χρειάζεσαι δα και καθοδήγηση για να προκριθείς. Ιδίως όταν έχεις στις τάξεις σου ποδοσφαιριστές με συμμετοχές σε Ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή που πλήρωσες ακριβά για να έχεις στο ρόστερ.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Ντάνιελ Πράνιτς στο Goal μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Κροάτης ανέφερε εκνευρισμένος ότι η Λάτσι είναι ομάδα δυναμικότητας δεύτερης κατηγορίας και ότι αν δεν προκριθεί η Ανόρθωση θα πρέπει να πάνε όλοι οι παίκτες στα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Πράνιτς αποδεικνύει το μέγεθος της ντροπής

Η διοίκηση της «Κυρίας» δεν τοποθετήθηκε μετά τον αποκλεισμό, ενώ και ο Ρόνι Λέβι προτίμησε να αποχωρήσει για το λεωφορείο χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Οι σφαλιάρες δεν έχουν τελειωμό….

Δεν αποκλείεται ο αποκλεισμός να φέρει ανατροπές στο μετεγγραφικό πλάνο της Ανόρθωσης. Θυμίζουμε πως ο Λέβι υπέγραψε πρόσφατα κλειστό διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση τόσο της διοίκησης, όσο και του Ισραηλινού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ