aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον τελικό κυπέλλου Σκωτίας η Χιμπέρνιαν του Γκόγκιτς

Στον τελικό κυπέλλου Σκωτίας η Χιμπέρνιαν του Γκόγκιτς

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το τέταρτο κύπελλο Σκωτίας στην ιστορία της και πρώτο από το 2016 θα έχει η Χιμπέρνιαν. Η ομάδα του Εδιμβούργου νίκησε 2-0 τη Νταντί Γιουνάιτεντ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, που διεξήχθη στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης και πήρε το εισιτήριο. Αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του άλλου ημιτελικού Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον, που θα διεξαχθεί αύριο (9/5, 16:15).

Οι «Χιμπς» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και προηγήθηκαν στο 27’ με τον Νίσμπετ, μετά από ασίστ του Ιρβάιν. Στο 58’ τα πράγματα απλοποιήθηκαν, καθώς ο Ντόιτζ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μπόιλ και έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο τελευταίο ημίωρο και παρά τις προσπάθειες της Νταντί Γιουνάιτεντ, δεν άλλαξε τίποτε και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε το γεγονός πως ο συμπατριώτης μας ποδοσφαιριστής Άλεξ Γκόγκιτς δεν αγωνίστηκε αφού ήταν τιμωρημένος. Στον τελικό ωστόσο έχει δικαίωμα συμμετοχής και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, αφού θεωρείται εκ των βασικών επιλογών του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ