aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στον Πουρσαϊτίδη εναπόκειται η χρησιμοποίησή τους»

«Στον Πουρσαϊτίδη εναπόκειται η χρησιμοποίησή τους»

Ο Δημήτρης Λάζος επιβεβαίωσε με χθεσινές δηλώσεις του ότι δεν υπάρχουν τραυματίες για τη Νέα Σαλαμίνα, στην προετοιμασία της για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, όμως, αναφέρθηκε στους Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Ιβάν Φουστάρ: «Δεν είναι στο 100%. Εναπόκειται στον Σάββα Πουρσαϊτίδη η χρησιμοποίησή τους. Έχουμε άλλες πέντε προπονήσεις, υπάρχει χρόνος για να δούμε την ετοιμότητά τους».

Πέραν από το ιατρικό δελτίο, μίλησε και για την πορεία της ομάδας της Αμμοχώστου: «Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, μια νίκη σε ανεβάζει, μια ήττα σε κατεβάζει. Όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν βαθμούς απ’ τον καθένα. Κρατάμε τη σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα (σ.σ.: ΕΝΠ 1-0). Είμαστε αισιόδοξοι».

Όσο για το ματς με το επερχόμενο ματς με τους πρωταθλητές, δήλωσε: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλο ρόστερ. Δεν πρέπει να μας παραπλανεί ότι παίζει στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι. Ευελπιστούμε να έχουμε την παρουσία του κόσμου, νιώθουμε ότι αποκτούμε δυναμική με αυτόν, παίζει σημαντικό ρόλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ