aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον πάγκο ο Μπένσοπ, απαντάει στην ΑΕΛ

Στον πάγκο ο Μπένσοπ, απαντάει στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εθνική Κουρασάο, της οποίας είναι μέλος ο Τσάρλισον Μπένσοπ, τα ξημερώματα έδωσε νέο αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ στην περιφέρεια Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής απέναντι στη Γουατεμάλα. Το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Όσον αφορά στον Μπένσοπ, που είναι βασικός υποψήφιος για την επιθετική γραμμή της ΑΕΛ, αυτή τη φορά έμεινε στον πάγκο. Ο 31χρονος επιθετικός εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει την απάντησή στην ομάδα της Λεμεσού, στην πρότασή της για συνεργασία.

Οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν αρκετή υπομονή και σήμερα, σύμφωνα με τι διαμήνυσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, θέλουν να γνωρίζουν εάν αποδέχεται ή όχι την προσφορά τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούν για άλλη επιλογή στην επίθεση, έχοντας τουλάχιστον άλλους δύο υποψήφιους.

Βάσει των επαφών που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, αν και οι απαιτήσεις του Μπένσοπ είναι μεγαλύτερες από την προσφορά της ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής έδειξε διάθεση να συναινέσει και να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του λεμεσιανού συλλόγου. Η προσφορά της ΑΕΛ είναι γνωστή στον Μπενσοπ, €150.000 συν σημαντικά μπόνους. Σήμερα, λογικά, θα κλείσει το κεφάλαιο αυτό για την ΑΕΛ είτε θετικά είτε αρνητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ