aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτον «αέρα» το Γιουβέντους-Νάπολι λόγω κορωνοϊού

Στον «αέρα» το Γιουβέντους-Νάπολι λόγω κορωνοϊού

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι για την τρίτη αγωνιστική της Serie A, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέι».

Η αποστολή της ομάδας του Τζενάρο Γκατσούζο έχει μείνει καθηλωμένη στην πόλη και δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Τορίνο κατόπιν σχετικής απαγόρευσης από την υγειονομική επιτροή του πρωταθλήματος, καθώς εκτός από τα τρία κρούσματα (δύο εκ των οποίων οι Ελμάς και Ζιελίνσκι), υπάρχει φόβος ότι υπάρχουν περισσότερα. Η Νάπολι αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική με την Τζένοα, στην οποία έχουν διαπιστωθεί 22(!) θετικά κρούσματα, εκ των οποίων τα 17 σε παίκτες, που έπαιξαν κόντρα στους Ναπολιτάνους.

Διαβάστε επίσης: Είπε τέσσερις φορές «όλα καλά» και έφυγε ξανά ο Κετσπάγια

Η αναμέτρηση ακόμα δεν έχει αναβληθεί και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από τη διοργανώτρια αρχή, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να κατακυρωθεί το ματς υπέρ της Γιουβέντους στα χαρτιά, καθώς η Νάπολι δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της σχετικής απαγόρευσης των Αρχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ