aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στολίστε οχήματα, φορέστε τις φανέλες να φωσφορίζουν…»

«Στολίστε οχήματα, φορέστε τις φανέλες να φωσφορίζουν…»

Νέο μήνυμα από τους ΑΕΚ Supporters οι οποίοι αυτή τη φορά καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί ενόψει του τελικού κυπέλλου της 16ης Μαΐου με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Ξεσηκώστε τους όλους! Δεν εφησυχαζόμαστε! Πάρτε τα εισιτήρια σας το συντομότερο και πάμε δυνατά για την κατάκτηση του κυπέλλου!

Εμείς καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ στις 16/05, την ημέρα του μεγάλου τελικού από τις 12:00 το μεσημέρι στον χώρο μπροστά από το Σωματείο. Αυτή την ημέρα την αφιερώνουμε μοναχά στην ΑΕΚ! Στολίστε οχήματα, φορέστε τις φανέλες να φωσφορίζουν τα χρώματα μας και στις 15:30 ξεκινάμε τη μεγάλη πορεία για το ΓΣΠ. Οτιδήποτε έχουμε μαζί μας εκείνη τη μέρα θα πρέπει να φέρει το χρώμα της ομάδας! Η Δυτική και η Νότια πρέπει να ξεχειλίσουν από… ΑΕΚ!

Σήμερα 10/05 στις 8:30 θα διεξαχθεί κοινή συνάντηση με το Οίκημα Φιλάθλων Κιτίου (WEST KITION FANS) για καλύτερη οργάνωση του μεγάλου αγώνα της χρονιάς. Για όσους δυσκολεύονται με τη μεταφορά τους στο γήπεδο, στο Σωματείο θα υπάρχουν λεωφορεία για ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά! Εμείς δεν έχουμε κανένα προσωπικό συμφέρον! Ό,τι κάνουμε το κάνουμε μόνο για την AEK!

ΔΩΣΤΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ OΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Για την ΑΕΚ! Για τη Λάρνακα!

Μια γροθιά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ