aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτοΐλοφ: «Μαχαίρωσε» την πρώην! (docs)

Στοΐλοφ: «Μαχαίρωσε» την πρώην! (docs)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Στανιμίρ Στοΐλοφ είναι έτοιμος να προκαλέσει «σεισμό» στα θεμέλια της Λέφσκι Σόφιας. Ο Βούλγαρος τεχνικός, ο οποίος εργάστηκε (και) στην Ανόρθωση, κατηγορεί τη βουλγάρικη ομάδα (2008-2009) για τη διακοπή του συμβολαίου του πριν από εννέα χρόνια!

Ο Στοΐλοφ απαιτεί 36.000 ευρώ από τη Λέφσκι Σόφιας και κατάθεσε το αίτημα μου στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Βουλγαρίας, η οποία είναι έτοιμη να μην εκδώσει άδεια στην ομάδα για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-2018.

Ο Βούλγαρος τεχνικός επικαλείται το άρθρο «50» της Προκήρυξης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας και αν δεν πάρει όλο το ποσό που ζητά, τότε δεν η Λέφσκι δεν θα πάρει άδεια να αγωνιστεί. «Μαχαίρωσε την πρώην ομάδα του», αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο Στοΐλοφ κατέθεσε και έγγραφο στην Ομοσπονδία στις 26 Μαΐου του 2016, το οποίο αποδεικνύει πως δεν πήρε τα λεφτά που του όφειλε η ομάδα. Ο ιδιοκτήτης της Λέφσκι, Σπας Ρούσεφ, απάντησε στο δημοσίευμα που αφορά στις απαιτήσεις του Βούλγαρου τεχνικού και δήλωσε έκπληκτος από αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι έκπληκτος! Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τον Στοΐλοφ. Οι ενέργειες του είναι περίεργες, αφού όλοι γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Και μετά από αυτήν εξέλιξη είναι αδύνατο να σταθεροποιηθούμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Στοΐλοφ πήρε περισσότερα από 1.000.000 ευρώ από την παρουσία του στην ομάδα και άλλα “βασιλικά” προνόμια, γι’ αυτό και έμεινα έκπληκτος από τη συμπεριφορά του».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ