aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτοίχημά της και ο κόσμος

Στοίχημά της και ο κόσμος

Πέρα από τη διάκριση στο νέο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, ζητούμενο είναι και η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Είναι αλήθεια πως στην περσινή χρονιά ο κόσμος δεν ήταν εκεί όσο έπρεπε λόγω των διάφορων καταστάσεων που υπήρχαν στην ομάδα. Πολλά πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και η ΑΕΛ έχει αλλάξει σελίδα, ενώ είναι κοινό μυστικό, πως χωρίς τον κόσμο δεν πάει πουθενά.

Επιβάλλεται να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, καθώς μπορεί να  σπρώξει τους ποδοσφαιριστές σε καλύτερες εμφανίσεις. Φάνηκε εξάλλου και στο δεύτερο παιχνίδι με την Αούστρια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όταν η ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο και ο κόσμος έδωσε τέτοια στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή, που φαινόταν πως αγωνιζόταν με 12 και 13 ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΛ έχει βιώσει σκληρή κριτική, κυρίως εκ των έσω και το μήνυμα, είναι πως όσοι δεν μπορούν και ζημιώνουν την ομάδα, με αλόγιστη παραφιλολογία, είναι καλύτερο να  περιοριστούν με άλλα ζητήματα και να την αφήσουν ήσυχη και ήρεμη να βρει τον δρόμο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ