aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στόχος μας η Ευρώπη»

«Στόχος μας η Ευρώπη»

Αν δεν ήταν το χαμένο παιχνίδι με την Πάφο (0-1), θα ήταν ακόμα καλύτερα για την ΑΕΛ, όμως σε γενικές γραμμές η μέχρι τώρα πορεία κρίνεται ικανοποιητική. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στους στόχους τους, όμως κάθε αγωνιστική όλοι θα κρίνονται.

Ο Κέβιν Λαφράνς (φωτό), σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα», σχολίασε τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Στα πρώτα παιχνίδια υπήρχε δυσκολία στο σκοράρισμα. Στη συνέχεα ανέβηκε η ομάδα και αυτό οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Οι στατικές φάσεις είναι το όπλο μας, όμως και οι μέσοι και οι επιθετικοί μας έχουν την ευχέρεια να σκοράρουν. Έχουμε μια γεμάτη ομάδα, έμπειρους ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε συνεχώς και στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να πάρουμε ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια».

Για την ΑΕΛ ο επόμενος στόχος είναι να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα. Βέβαια το παιχνίδι αυτό θα το σκεφτεί η τεχνική ηγεσία μετά και την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ