aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Wanda Metropolitano ο τελικός του ισπανικού Κυπέλλου

Στο Wanda Metropolitano ο τελικός του ισπανικού Κυπέλλου

Στο νεότευκτο Wanda Metropolitano και ημέρα Σάββατο, 21 Απριλίου, θα διεξαχθεί ο τελικός του ισπανικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη. Άνθρωποι των δύο συλλόγων και της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συναντήθηκαν σήμερα στην πρωτεύουσα της ιβηρικής χώρας και συμφώνησαν τόσο στην έδρα (το γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης) όσο και στην οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα που θα κρίνει τη νικήτρια του φετινού Copa del Rey.

Εκείνο το Σαββατοκύριακο είχαν οριστεί οι αναμετρήσεις Σεβίλλη – Ρεάλ και Μπαρσελόνα – Βιγιαρεάλ για την 34η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, οι οποίες φυσικά και να αναβληθούν, όπως και αυτή της Ατλέτικο με την Μπέτις, αφού η έδρα των Ροχιμπλάνκος θα είναι… καπαρωμένη. Το μόνο που μένει να απασχολεί τις διοικήσεις των δύο συλλόγων, είναι ότι 24 και 25 Απριλίου (τρεις και τέσσερις μέρες μετά δηλαδή) θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Champions League, όπου Καταλανοί και Ανδαλουσιάνοι δεν αποκλείεται να έχουν προκριθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ