aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Τσίρειο συστήνεται ο νέος Απόλλων

Στο Τσίρειο συστήνεται ο νέος Απόλλων

TΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Απόλλων του Ιβάν Βουκομάνοβιτς θα συστηθεί στον κόσμο του το Σάββατο με αντίπαλο την Πάφος FC, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες για την ομάδα, αλλά κυρίως για τον νέο τεχνικό της, ο οποίος θα πάρει γεύση από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Στη Β’ Κατηγορία Νορβηγίας ο Φοπαλά

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού στο πρώτο παιχνίδι της μετά Σωφρόνη Αυγουστή εποχής καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν ξεπεράσει τις βαριές ήττες από την Αϊντχόφεν και τις «σεισμικές δονήσεις» που προκάλεσε. Ο Σέρβος προπονητής από χθες έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πλέον μπορεί να καταστρώσει το πλάνο για το ντεμπούτο του στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Το μπάχαλο της προκήρυξης και οι ευθύνες ΚΟΠ και σωματείων

Η καλή απόδοση των Χάμπου Κυριάκου και Φώτη Παπουλή με την Εθνική Κύπρου γεμίζει με ικανοποίηση την τεχνική ηγεσία, η οποία πάνω στην ποιότητα του πρώτου και την εμπειρία του δεύτερου στηρίζει πολλά. Στα ευχάριστα ήταν και η παρουσία του Γιάννη Πίττα στον αγώνα με τον Άγιο Μαρίνο, με τον Κύπριο εξτρέμ να στέλνει μήνυμα στον Ιβάν Βουκομάνοβιτς πως μπορεί να στηριχτεί και σε αυτόν, ακόμα και στις αρχικές επιλογές του στον καταρτισμό της πρώτης ενδεκάδας.

Ο Φακούντο Περέιρα ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έτσι ο Σέρβος τεχνικός των γαλάζιων έχει άλλη μια διαθέσιμη λύση. Δικαίωμα να αγωνιστεί έχει και ο Ντάνιελ Καρ, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, ο οποίος αποτελεί άλλη μία επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Δεν αναμένεται ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Απόλλωνα, κάτι που σημείωσε και στις πρώτες του δηλώσεις το νέο αφεντικό της ομάδας. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Όμως, αυτή την ώρα είναι που χρειάζεται στήριξη στην ομάδα από τον κόσμο και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Στον Απόλλωνα περιμένουν τουλάχιστον τρεις χιλιάδες φίλους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ