aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Τσάμπιονς Λιγκ η Λειψία! (video)

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λειψία! (video)

Η Λειψία, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Χόφενχαϊμ που την οδηγούσε στα… αστέρια. Επιβλήθηκε με 4-1 εκτός έδρας της Χέρτα και εξασφάλισε την θέση στην τριάδα που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 17/18.

Από πλευράς της η Χέρτα που είχε νικήσει τα 12 από τα τελευταία 15 παιχνίδια της μέσα στο Βερολίνο, δε μπόρεσε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη με την οποία θα κλείδωσε την 5η θέση της βαθμολογίας και ως εκ τούτου την έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «Ταύροι» προηγήθηκαν μόλις στο 11 λεπτό της αναμέτρησης με τον Βέρνερ και δεν άφησαν την γηπεδούχο Χέρτα να πάρει ανάσα.

Το 2-0 έγινε και πάλι από τον Βέρνερ στο 56’. Ο Κεντρίρα με αυτογκόλ έδωσε κάποιες ελπίδες στην Χέρτα κάνοντας το 2-1 στο 85′. Όμως οι παίκτες του Χάζενχουτλ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Συγκεκριμένα ο Ζέλκε πέτυχε δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 υπέρ των «Ταύρων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ