aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο... τραπέζι η τελική πρόταση της Τσέλσι σε Αζάρ

Στο… τραπέζι η τελική πρόταση της Τσέλσι σε Αζάρ

Το μέλλον του Εντέν Αζάρ αποτελεί μια από τις υποθέσεις που έχουν προβληματίσει την Τσέλσι καθώς μέχρι στιγμής οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν καρποφορήσει.

Από τη μεριά τους οι «Μπλε» κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν στο Στάμφορντ Μπριτζ τον Βέλγο μέσο και πλέον έχουν καταθέσει την τελική πρότασή τους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Τσέλσι έχει φτάσει να προτείνει συμβόλαιο ύψους 300.000 λιρών την εβδομάδα και πλέον έχουν πετάξει το… μπαλάκι στην πλευρά του Αζάρ περιμένοντας εξελίξεις.

Αυτές περιμένει πιθανότατα και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εδώ και αρκετό καιρό καλοβλέπει τον Αζάρ. Άλλωστε και ο ίδιος ο Βέλγος αρκετές φορές στο παρελθόν με δηλώσεις του έχει εκφράσει κολακευμένος από το ενδιαφέρον των Μαδριλένων. Τα πάντα, ωστόσο, θα κριθούν με το τι θα πράξει με την πρόταση ανανέωσης που έχει ήδη στα χέρια του από τους «Μπλε»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ