aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Ντιμπάλα, λόγω Γκουαρντιόλα» (pic)

«Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Ντιμπάλα, λόγω Γκουαρντιόλα» (pic)

Νέα επεισόδια, με νέους πρωταγωνιστές έχει το σίριαλ ανάμεσα στην Γιουβέντους και τον Πάουλο Ντιμπάλα, για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του.

Μετά την Ίντερ, η οποία αποτελεί την άμεση ανταγωνίστρια των «μπιανκονέρι» στο ιταλικό πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένη να κάνει το κόλπο γκρόσο, προκειμένου να εντάξει τον Αργεντινό άσο στις τάξεις της το ερχόμενο καλοκαίρι, ακόμα μία ισχυρή ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Gazzetta dello Sport, αυτή δεν είναι άλλη από την Μάντσετστερ Σίτι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ο τεχνικός των «πολιτών Πεπ Γκουαρντιόλα τρέφει μεγάλο θαυμασμό, για τις ικανότητες του παίκτη.

Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Αγγλίας είναι έτοιμοι, να δώσουν στον παίκτη ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές, οι οποίες θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. «Ο μάνατζερ του Αργεντινού θα μιλήσει πρώτα με τους μπιανκονέρι αλλά αν δεν υπάρχει συμφωνία, η πρόταση της Σίτι θα πετάξει εκτός παιχνιδιού τόσο την Γιουβέντους όσο και την Ίντερ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ