aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο "σφυρί" ο Φαν Ντε Μπέεκ το καλοκαίρι ως έμψυχο αντάλλαγμα

Στο “σφυρί” ο Φαν Ντε Μπέεκ το καλοκαίρι ως έμψυχο αντάλλαγμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό για το προσεχές καλοκαίρι και μέσα στα πλάνα τους είναι η χρησιμοποίηση του Φαν Ντε Μπέεκ ως έμψυχου ανταλλάγματος σε μεταγραφικές συμφωνίες.

ΟΝτόνι Φαν Ντε Μπέεκ αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να δώσει νέα ώθηση στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Σόλσκιερ. Η έως τώρα πορεία του δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους “Κόκκινους Διαβόλους” και σύμφωνα με το “90min.com” είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν το προσεχές καλοκαίρι

Ο 23χρονος Ολλανδός μέσος, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με τη Γιουνάιτεντ μόλις δύο φορές στην Premier League ως βασικός, θα χρησιμοποιηθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα σε ενδεχόμενες συμφωνίες στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Εκτός απροόπτου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να αποκτήσει για τρίτη φορά τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν του στη Ντόρτμουντ, ενώ ενδιαφέρεται και για τον 25χρονο Νιγηριανής καταγωγής, Ελβετό κεντρικό αμυντικό των Βεστφαλών, Εμάνουελ Ακάντζι.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” ενδιαφέρονται για την απόκτηση και του Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, λόγω των πολλών μνηστήρων του Νορβηγού επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ