aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο «σφυρί» από την Μπαρτσελόνα ο Μίνα

Στο «σφυρί» από την Μπαρτσελόνα ο Μίνα

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα τις προσεχείς εβδομάδες θα αποτελέσει ο Γέρι Μίνα. Ο διεθνής Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ και η μεταγραφή του Γάλλου Λενγκλέ προκαλεί συμφόρηση στο κέντρο άμυνας των Καταλανών όπου υπάρχουν ήδη οι Ουμτιτί, Πικέ και Βερμάελεν.

Σύμφωνα με την Sport στην Μπαρτσελόνα άλλαξαν τον αρχικό τους σχεδιασμό που έφερνε το Μίνα στην πόρτα του δανεισμού καθώς οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο εκτόξευσαν την αγοραστική του αξία και πολλές αγγλικές ομάδες έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις.

Ειδικότερα, οι Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Έβερτον παίζουν τα «χαρτιά» τους με προσφέροντας άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ με την Μπαρτσελόνα να γνωρίζει πως θα έχει κέρδος περισσότερο από 20 εκατομμύρια μιας και μόλις τον περασμένο χειμώνα τον είχε αγοράσει έναντι 11.8 εκατομμυρίων από την Παλμέιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ