aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο... ραντάρ ελληνικής ομάδας ο Φακούντο Περέιρα

Στο… ραντάρ ελληνικής ομάδας ο Φακούντο Περέιρα

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ ο Φακούντο Περέιρα του Απόλλωνα βρίσκεται στο ραντάρ του Παναιτωλικού, ο οποίος επιθυμεί την απόκτηση του. Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με τους ανθρώπους των «καναρίνιω».

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο Παναιτωλικός έχει, ήδη, ανακοινώσει τρεις μεταγραφές και δεν σταματάει εδώ. Μουνιέ, Τζανακάκης και Κέβιν έχουν αφιχθεί στο Αγρίνιο, ενώ την Πέμπτη (2/1) αναμένουν και τον Άλβαρεζ.

Τα “καναρίνια” κινούνται για ακόμα δύο ποδοσφαιριστές μίνιμουμ. Τερματοφύλακα και επιθετικό.

Για τον άσο, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βελλίδη, αλλά ο τελευταίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πάει στην Κύπρο για να δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Για τη θέση του φουνταριστού, οι «κυανοκίτρινοι» έχουν προκρίνει δύο περιπτώσεις. Η μια με… Ελληνικό παρελθόν, αφού πρόκειται για τον γνώριμο μας, Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός που πλέον βγάζει το… ψωμί του στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού, έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε δύο σεζόν (2014/15 και 2016/17) έχοντας 55 συμμετοχές και 18 γκολ.

Ο 32χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι με τον κυπριακό σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018, αλλά δεν λέει όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι καθημερινές, με τον ποδοσφαιριστή να περιμένει την επίσημη πρόταση για να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Περέιρα δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι Αγρινιώτες μιλάνε και με έναν ακόμα Αργεντίνο φορ, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Περέιρα, θα στραφούν στην περίπτωση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ